Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23594
Назва: Тренди повоєнного співробітництва Японії та України
Автори: Тихомирова, Євгенія Борисівна
Приналежність: Волинський нaцioнaльнuŭ yнiвepcumem iмeнi Лeci Укpaïнкu
Бібліографічний опис: Тихомирова Є. Тренди повоєнного співробітництва Японії та України. The modern vector of the development of science : proceedings of the XI International Scientific and Practical Conference 01-02 February 2024. Philadelphia, 2024. P. 157-161.
Конференція/захід: The modern vector of the development of science
Дата публікації: 2-лют-2024
Дата внесення: 9-лют-2024
Видавництво: World of Conferences, ESD GROUP
Країна (код): US
Теми: стратегічні комунікації
тенденції японсько-українського співробітництва
післявоєнна відбудова
Україна
Японія
Діапазон сторінок: 157-161
Короткий огляд (реферат): У тезах зазначено, що наша країна розпочала активні переговори з Японією щодо допомоги у післявоєнній відбудові України, оскільки вона має значний історичний досвід у відбудові та відновленні країни. Окрему увагу приділено аналізу засад стратегічних комунікацій країн: підписання угоди про реалізацію "Плану швидкого відновлення"; плани Японії використовувати свої сильні сторони та надавати допомогу Україні переважно у сфері новітніх технологій, чому присвячений спеціальний меморандум, в якому йдеться про плани Японії щодо використання новітніх технологій в Україні, співпраці у сфері кіберзахисту, розвитку інновацій, обміну досвідом у сфері електронного урядування та ІТ-індустрії; Конференція з питань відновлення України, на якій представники Японії заявили про наміри використати знання, накопичені у відновленні та накопичені знання у відновленні та реконструкції; найближчим часом планується проведення японсько-українську конференцію з питань сприяння відновленню економіки, а також провести державно-приватний українсько-японський круглий стіл за участю японських компаній та провести переговори з Україною щодо укладення двосторонньої угоди про гарантії безпеки в рамках розвитку Декларації G7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23594
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://conference-w.com/wp-content/uploads/2024/02/USA.P-0102022024.pdf
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
USA.P-0102022024.pdf650,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.