Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23214
Назва: Психологія суїциду
Автори: Федоренко, Раїса Петрівна
Бібліографічний опис: Федоренко Р. П. Психологія суїциду : методичні рекомендації до освітнього компонента «Психологія суїциду» для здобувачів вищої освіти спеціальності «Практична психологія» ОС «Бакалавр» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 40 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 28-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Вежа-Друк
Теми: суїцидальна поведінка
корекція суїцидальності
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях до ОК «Психологія суїциду» відображено важливі науково-методичні положення щодо теорій та концепцій суїцидальної поведінки; тематика лекційних занять присвячена розкриттю мотивації та факторів, що детермінують суїцидальні спроби, а також основним методам діагностики, які можна використовувати в практичній роботі психолога для виявлення осіб, схильних до суїцидальних намірів. Особливу увагу приділено методикам і технікам терапії щодо осіб, які здійснили спробу самогубства. Навчально-методичні рекомендації містять: силабус навчальної дисципліни, зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи, ІНДЗ, питання до самоконтролю, інформаційні ресурси та рекомендовану літературу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23214
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fedorenko_psy.pdf560,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.