Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21235
Назва: Методика позашкільної роботи з біології та природознавства
Автори: Коцун, Лариса Олександрівна
Коцун, Борис Борисович
Бібліографічний опис: Коцун Л. О., Коцун Б. Б. Методика позашкільної роботи з біології та природознавства : методичні рекомендації до практичних робіт для магістрів факультету біології та лісового господарства / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук. Луцьк : Друк ПП Іванюк В. П., 2022. 44 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 15-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Друк ПП Іванюк В. П.
УДК: 373.091.33-027.556:5(072)
Теми: фенологія
фіксація
екскурсія
шкільне лісництво
забереги
льодостав
поява "сала"
масове плодоношення
Короткий огляд (реферат): Мета курсу – забезпечити студентів магістратури необхідним обсягом теоретичних знань, практичних умінь і навичок, які дозволять майбутнім фахівцям ефективно здійснювати педагогічну діяльність у закладах позашкільної освіти природничого спрямування на рівні сучасних вимог до освітньо-виховного процесу Нової української школи, організовувати природоохоронну діяльність, посильну для дітей даного віку, здійснювати усестороннє виховання учнів засобами природи. Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу «Методика позашкільної роботи з біології та природознавства» під час виконання практичних занять. Для магістрів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21235
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_pozashk.pdf513,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.