Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21126
Назва: Організація дозвілля в закладах освіти та рекреації: методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи студенті
Автори: Петрук, Вікторія Віталіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Петрук В.В. Організація дозвілля в закладах освіти та рекреації : методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи студентів. Луцьк, 2022. 38 с.
Дата публікації: 21-вер-2022
Дата внесення: 11-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 37.091.217:379.8(072)
Теми: Особливості дозвіллєвої роботи з різними категоріями населення
Основні інститути культурно-дозвіллєвої сфери
Теоретичні основи дозвілля
Короткий огляд (реферат): У виданні розкрито теоретичні основи дозвілля, історичні аспекти його виникнення та розвитку, специфіка та особливості його організації з різними віковими групами. Висвітлено прикладні аспекти організації дозвілля, розглянуто використання різноманітних форм і методів, змістовні напрямки та принципи організації дозвілля; механізми керування культурнодозвіллєвою сферою; специфіку потреб, інтересів, установок, мотивів дозвіллєвої активності дітей, молоді та дорослих.
Опис: Навчальний курс «Організація дозвілля в закладах освіти та рекреації» належить до циклу нормативних дисциплін професійної підготовки бакалавра галузі знань 23 Соціальна робота зі спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми «Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота» вивчається в четвертому семестрі, формою контролю є екзамен. На вивчення навчальної дисципліни відведено 4 кредити (120 годин), у тому числі: 30 годин лекційних, 32 год. практичних, 8 год. консультації та 50 год. самостійної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21126
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
petruk_2022.pdf926,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.