Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19691
Назва: Аналіз кон’юнктури світового біржового ринку
Автори: Корнелюк, Ольга Антонівна
Хірова, Вікторія
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, канд. екон. наук, доцент
Волинський національний університет імені Лесі Українки, студентка
Бібліографічний опис: Корнелюк О. А., Хірова В. Ю. Аналіз кон’юнктури світового біржового ринку. Бізнес-навігатор. 2019. Вип. 2(51). С. 23-27.
Журнал/збірник: Бізнес-навігатор
Випуск/№ : Вип. 2 (51)
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 13-жов-2021
Видавництво: Міжнародний університет бізнесу і права
Країна (код): UA
УДК: 336.7-047.44(100)
Теми: кон’юнктура
світовий біржовий ринок
динаміка біржової торгівлі
географічна структура біржової торгівлі
Діапазон сторінок: 23-27
Серія/номер: Випуск 2 (51)
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджені особливості кон’юнктури світового біржового ринку. На сучасному етапі розвитку економіки, біржовий ринок є найбільш організованою та розвиненою формою торгівлі з найактивнішими темпами розвитку і трансформації. Тому метою дослідження визначено вивчення теоретичних основ та практичних аспектів стану кон’юнктури біржового ринку на сучасному етапі, у розрізі її динаміки та географічної структури. Зокрема, визначено різні підходи до визначення поняття «біржа», проаналізовано основні види організації біржового ринку, виділено ознаки динаміки кон’юнктури біржового ринку, на основі використання даних Асоціації ф’ючерсної індустрії проаналізовано динаміку світової біржової торгівлі впродовж 2006-2017 років, що дозволяє стверджувати про нерівномірний розвиток світової біржової торгівлі впродовж досліджуваного періоду, визначено основні тенденції та динаміку обсягів світового біржового ринку за 2008–2017 роки за регіонами світу, в результаті чого відзначено існування активної конкуренції Азійсько-Тихоокеанського регіону та регіону Північної Америки у лідерстві за обсягами торгівлі. Ключові слова: кон’юнктура, світовий біржовий ринок, динаміка біржової торгівлі, географічна структура біржової торгівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19691
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналіз кон’юнктури світового біржового ринку.pdf302,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.