Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15202
Назва: Спеціальні види діловодства
Автори: Чибирак, Світлана Вікторівна
Chybyrak, Svitlana V.
Бібліографічний опис: Чибирак С. В. Спеціальні види діловодства : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра, спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньої програми «Інформаційна аналітика та адміністрування систем управління» / С. В. Чибирак ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавста і музейної справи. - Луцьк, 2018. – 15 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 3-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: галузеві документаційні системи
звернення громадян
персональні дані
спеціальне діловодство
документаційні системи, що пов’язані з виконанням спеціальних управлінських функцій
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Спеціальні види діловодства» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін і спрямована на: вивчення галузевих документаційних систем та документаційних систем, що пов’язані з виконанням спеціальних управлінських функцій. Особлива увага надається питанням обробки персональних даних, роботі зі зверненнями громадян. А також знання основних етапів організації ведення діловодства в банківській, бухгалтерській, страховій сферах, безпосередня організація діловодства у правоохоронній діяльності (реєстрація, контроль виконання і комплекс робіт з підготовки документів до їх подальшого зберігання і використання).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15202
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
svd.pdf909,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.