Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14915
Назва: Міжнародні музейні організації
Автори: Гаврилюк, Світлана Віталіївна
Havryliuk, Svitlana V.
Бібліографічний опис: Гаврилюк С. В. Міжнародні музейні організації : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра, галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», за освітньою програмою «Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм» / С. В. Гаврилюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 21 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 7-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: міжнародна організація
міжнародні музейні організації
ІСОМ
охорона культурної і природної спадщини
міжнародні нормативні акти та організаційно-правові документи міжнародних музейних організацій
міжнародне музейне співробітництво
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної дисципліни: формування у студентів комплексної системи знань про діяльність міжнародних музейних організацій, реалізація яких на практиці сприятиме ґрунтовнішому входженню України у світовий культурний простір, реформуванню музейного середовища Української держави. Дисципліна «Міжнародні музейні організації» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін підготовки магістрів за спеціальністю 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», освітньою програмою «Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм» і спрямована на формування у студентів цілісного уявлення про процеси виникнення і діяльності міжнародних музейних організацій у ХХ – на початку ХХІ ст. як важливої складової професіоналізації музейного сектору, його локалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14915
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Havr. Sv.Прогр-Міжн. муз. орг. 2018.pdf637,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.